Over ons

SLOOPdeCRISIS.nl is een initiatief van creatief communicatiebureau MindGrind. Een team mensen uit de media en e-business wereld hebben zich met dit bureau verenigd. De missie van MindGrind is om consumentenmarkten op te schudden.

SLOOPdeCRISIS.nl is gericht op de kracht van het collectief. We komen samen in actie voor de laagste vaste lasten, waardoor een huishouden substantieel kan besparen op de kosten van energie, zorgverzekeringen, Alles-in-1 (TV, Internet en Bellen), mobiele telefonie, auto- en overige schadeverzekeringen.

Uiteraard is het van belang dat de veilingen en/of collectieve inkopen onafhankelijk en betrouwbaar worden georganiseerd. Daarom heeft SLOOPdeCRISIS.nl een samenwerking gesloten met het onafhankelijke veilinghuis Negometrix. Al meer dan tien jaar organiseert Negometrix veilingen voor o.a. energie-collectieven en vele publieke aanbestedingen.

MindGrind bestaat uit een multi-disciplinair team van mensen dat zich dagelijks inzet om de missie van SLOOPdeCRISIS.nl te realiseren. De initiatiefnemers van dit collectief zijn:

Jan-Niek de Groot
Jan-Niek is directeur van MindGrind en heeft een achtergrond in e-commerce en e-business. Hij was medeoprichter en directeur van Infopulse, een bedrijf dat zich bezig hield met de implementatie van vernieuwende e-business concepten bij opdrachtgevers in de financiële industrie. De laatste jaren is hij betrokken als investeerder bij opstartende bedrijven en begeleidt hij de ondernemers die verantwoordelijk zijn bij de ontwikkeling en groei van deze bedrijven.

Pieter Schoen
Als ‘serial entrepreneur’ verbonden aan MindGrind. Pieter heeft zich als oprichter van de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) in de afgelopen jaren beziggehouden met het openbreken van de Nederlandse energiemarkt. En dat smaakte naar méér (het spreekt overigens voor zich dat Pieter zich vanuit zijn betrokkenheid bij NLE binnen SLOOPdeCRISIS.nl niet bezighoudt met de energie-aanbiedingen, hoewel onze werkwijze al onafhankelijkheid garandeert). Naast zijn ondernemerswerk begeleidt Pieter een aantal jonge ondernemers en is hij ambassadeur van goed doel Wereldouders.

Heb je nog vragen?
Kijk hier bij onze veelgestelde vragen.

 

Vergunning:

MindGrind beschikt over een AFM vergunning en een aansluitovereenkomst bij klachteninstituut Kifid.

MindGrind KvK-nummer    :  54975786

AFM vergunningnummer  :  12042784

Kifid aansluitnummer          :  300.015899

 

Contact:
Heb je een suggestie of een opmerking, laat dit ons graag weten. Mocht je verder nog vragen hebben mail dan naar info@sloopdecrisis.nl

Weteringschans 109
1017 SB Amsterdam
020-2402538